Opehuone

Julkisuustyrkyllä ei ole moraalista selkärankaa

 Koska persunuorten puheenjohtaja vaihtuu, uusihan valittiin jo? Yksinkö se Tynkkynen näitä sairaskertomuksiaan saa suoltaa ulos koko järjestön nimissä? Vai onko koko järjestön hallituskin näiden vinksahtaneiden keskitysleirifantasioiden vallassa?

"Suomeen tulee perustaa taajama-alueen ulkopuolelle tarkasti vartioituja leirejä, joiden elinolosuhteet ovat samalla tasolla kuin varusmiesten leiriolosuhteet. Leiriltä saa palata vapaaehtoisesti kotimaahansa milloin tahansa. Laittomien maassaolijoiden ei saa antaa kulkea vapaasti Suomessa, sillä jokainen tapaus muodostaa suomalaisille potentiaalisen turvallisuusuhan.

Järjestely voidaan hoitaa niin, että poliisi esittää puolustusvoimille virka-apupyynnön ja maakuntakomppaniat tai muut soveltuvat reserviläisjoukot suorittavat resursseja vaativia käytännön tehtäviä leirin ylläpitoon liittyen poliisin ja maahanmuuttoviraston keskittyessä palautusrumbaan."

Eli hylsyn saaneet turvapaikanhakijat pitäisi vangita metsäleireille vapaaehtoisten rasistien kiusattaviksi? Pistähän, Timo Soini, se luonnehäiriöinen marakattisi kuriin!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Pitihän se arvata, että kaikenmaailman hörhöt heti alkavat kertyä tänne ilmoittautumaan olevansa hekin rasististen väkivaltafantasioiden vallassa.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Sovitaan vaikka niin, tosin väkivaltaa en tuossa näe.. Enkä rasistisuutta.. Voit tietysti valaista minua asiasta?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #3

Jos pitää keskitysleirejä hyvänä ratkaisuna, niin eihän se tervettä ole. Rasistista on tietenkin se, mitä ryhmää vangitsemisehdotus koskee. Ja sekin, että psykopaattisesti julistetaan heidät kaikki potentiaalisiksi turvallisuusuhiksi. Väkivaltaa on ihmisten kiusaaminen ja kiristäminen, jotta heidät saadaan toimimaan halutulla tavalla. Käytännössä ehdotus reserviläisistä keskitysleirien vartijoina tarkoittaa suunnilleen kenen tahansa päästämistä turvapaikkaa hakeneiden metsäleirille vangittujen kimppuun.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #4

Kuka on puhunut keskitysleirejä? Tosin voihan noita tuollakin sanavalinnalla kutsua tosin olot ovat vähän parempia kuin Neuvostoliitolla tai Natseilla.. Ketään ei olla tappamassa/nälkiinnyttämässä. Varmasti olisi paremmat lähtö oltavat kuin omassa maassa. Ja olihan heillä vapaus lähteä takaisin jo haluaavat! Ja reserviläisille olisi hvää harjoitusta olla vartijana ynm. Eikä vain turhaan metsässä lumessa istua.. Ketään ei kumminkaan olisi tappamassa taikka kimppuun päästettäisiin. Eihän vartijatkaan suomessa vankiloissa hakkaa vankeja vaikka mahdollisuudet siihen olisi!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #7
Olli Nurmi Vastaus kommenttiin #7

En tiedä, oliko juutalaiset aluksi tarkoitus vain internoida, mutta sen tietää mihin se koko rumba päättyi.

Käyttäjän VesaPeltola kuva
Vesa Peltola

En ole minäkään keksinyt mitään parempaa vaihtoehtoa. Jos tulee maasta, joka ei ota vastentahtoisesti palaavaa kansalaistaan takaisin syystä tai toisesta, niin pitääkö meidän vain nostaa kädet pystyyn ja antaa oleskelulupa kaikin oikeuksin. Sehän tarkoittaisi, että tällaisten maiden kansalaisten osalta ei kannattaisi edes käyttää isoja rahoja turvapaikkatutkintaan ja haastatteluihin. Pitäisi selvittää vain todellinen kansalaisuus.

Suomalaisten on omia etuja suojatakseen vain tehtävä palaaminen kotimaahan houkuttelevammaksi kuin jääminen tänne notkumaan. Käytännössä se tietää epämukavia olosuhteita ja tietoa, ettei tilanne muutaman vuoden leirillä ololla muutu. Kotimaa on ainoa paikka mihin leiriltä saa matkalipun. Australiassa tällaista toimintaa harjoitetaan eikä maata syrjitä, vaikka toki arvostellaan. Haluavat laittaa omat kansalaiset toisten maiden kansalaisten edelle.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tynkkysen älyvapailla ulostuloilla on merkitystä vain, koska "vastapuoli" antaa niille merkityksen. Jos joka kerta ei löytyisi jotain mielensäpahoittajaa, näistä kuulisi vain Tynkkysen oma marginaalinen lähipiiri.

Harkitsiko blogisti edes sekunnin vertaa, jos olisi sittenkin parempi jättää nämä idioottimaisuudet ihan oman onnensa nojaan?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Harkitsin. Oli rajankäyntiä, mutta päädyin sitten tähän. En kyllä mieltäni pahoittanut.
Oleellisin juttu on alussa: ihanko totta koko hallituspuolueen nuorisojärjestö on keskitysleirejä ehdottamassa vai kävikö taas ns. tynkkyset?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Toisaalla joku pohti, että Tynkkynen on ehkä miettinyt pahinta mahdollista paikkaa minne pakolaiset voisi sijoittaa ja päätynyt sitten Suomen armeijaa vastaaviin olosuhteisiin.

Olisikohan tuolla Tynkkysen fantasioissa sotilaskotisisaria myymässä munkkeja?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Olisi pitänyt päättää toisin, Tykkyset ja kaiiki muut trollaajat elävät ja saavat lisää seuraajia juuri kaikista mielensäpahoittajista.

Mulla noi ei ylitä ärsytyskynnystä, hieman hymyilyä ja sääliä ainoastaan.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Jotta saamme järkeä tähän Blogin kommentteihin, niin ksytään aivan neutraalisti. Mikä on teidän ideanne, mitä laittomille maahantulijoille pitäisi tehdä? Tai niille jotka saavat kielteisen/ potkitaan jostain syystä maasta ulos, eikä alkuperäinen maa suostu ottamaan ihmistä takaisin?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Teepä kuule vaikka ite. Tämän blogin aihe on eräs urokefaali, joka fantasioi keskitysleireistä Suomessa vuonna 2016.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Siis ruoskit toisten ideaa, jota itsekin kannatan tosin ehkä vähän maltillisempaa voisi olla, mutta et sitten ehdota yhtään mitään tilalle.. Tämä on juuri tätä vasemmiston ja niiden ihmisten jotka kannattavat avonaista maahanmuuttoa/rajoja auki ajatusta.. Sitten kun kysyn, yleensä riittää 3 järkevää kysymystä, niin vastaukset ovat juurikin tätä luokkaa.. yrittäppä tässä sitten vaihtaa ajatuksia ja vaihtehtoja, saatikka oppia jotain uutta.

PS. "Teeppä ihan ite?" Mitä pitäisi tehdä?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #15

Kirjoita oma blogi haluamastasi aiheesta, äläkä tule minulle selittämään mitä aihetta haluat minun blogissani käsitellä tai mitä luulet minun ajattelevan sinun haluamastasi aiheesta. Tässä ja nyt on kysymys vain aiheen rajauksesta, ei muusta. Toistan: aihe on Tynkkysen idiotia. Joko ymmärsit?

Eikä minusta tarvitse nyky-Suomessa olla vasemmistolainen ollakseen keskitysleirien perustamisen vastustaja. Jokainen järkevä ihminen vastustaa niitä, vain vinksahtaneet natsihtavat ravakit voivat moista kannattaa.

....
PS. Ihanko tosissanne te idean kannattajat pidätte "En nyt keksi muuta, niin kokeillaanpa vaikka keskitysleirejä" -ajatuskulkua jotenkin loogisena?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset