Opehuone

Kuin käskettyinä

Jostain on ilmeisesti annettu persuille ja muulle kämyjengille käsky tupruttaa jälleen kerran uhriutumisen sumuverhoa.  Tehtävänantoon kuuluu myös ohje syytellä toimittaja Heikeliä, koska puolueen, Janitskinin ja muun ruskeaoikeiston oma presidenttiehdokas on naurettavan ja surkean välimaastossa osaamisensa ja sen myötä uskottavuutensakin osalta. Somessa, myös täällä Puheenvuorossa tulvii kommentteja ja blogeja, joissa on lähes sanasta sanaan sama viesti: Toimittajan vika, huonoa käytöstä, Niinistöä kohdellaan varmasti eri tavalla jne.

Tietenkin YLEä syytellään salaliitosta ja ala-arvoisten kommenttien vuossa toimittajan sukupuolikin on selitys Huhtasaaren katastrofille. Vanhoja, hyviä aikoja muistellaan totta kai myös. Eräissä kirjoituksissa on nähtävissä jopa näiden vastenmielisten piirien harrastamaa maalittamista: On selvitetty jo toimittajan yksityisasioita.

Ketään tämä matalamielisyys ei tietenkään yllätä. 

 

..........

PS. Typerimmät kommentit poistetaan humanitaarisista syistä: Niiden kirjoittajien suojelemiseksi julkiselta itsensä häpäisyltä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Eipä tosiaan yllätä, kun ei näiden tahojen osalta jaksa hämmästyä enää mistään. Sen vaalitentin voisi käydä katsomassa, palautteen perusteella ainakin kannattaa.

Juha Kuittinen

Mielestäni heikko esitys Heikkeliltä tällä kertaa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ylen toimittaja onnistui hyvin työssään ja toi hyvin esille Huhtasaaren heikot kohdat. Ymmärrän että tälläinen ärsyttää perussuomalaisia paljon. Toimittajaa kohtaan esitetyt syytökset on naurettavia.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Onhan se hienoa, että pidät Huhtasaaren Lauraa esillä, vaikka et ehkä olekaan hänen varminta äänestäjäkuntaansa.

Kullakin on omat vahvuutensa ja heikkoutensa (en tosin tarkoita blogistia), joten on aika ymmärrettävää, että ehdokas pyrkii tuomaan vahvuuksiaan esille ja peittelemään heikkouksiaan.

Laura näyttäisi olevan mielipidetiedusteluissa suosituin naisehdokas näissä presidentinvaaleissa. Mistähän sekin kertoo?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Viisi prosenttia on vain viisi prosenttia, olipa ehdokas mitä tahansa sukupuolta.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Väyrynen on ylivoimaisesti suosituin lappilaisehdokas. Huhtasaaren mukaan sananvapauteen kuuluu saada sanoa "mies ei voi synnyttää". Samaan vapauteen kuulunee myös toteamus, perussuomalaisesta ei voi tulla presidenttiä.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Heikelin tappolistalle kuuluu myös Vasemmistoliitto, jonka ehdotuksia pilkkasi aikoinaan ylimieliseen tyyliin. Ylen toimittajille on sallittu omat mielipiteet, mutta ammattitaitoon kuuluu pyrkiä pitämään ne vähemmän framilla. Olisi yhtä kiusallista nähdä koko kansalle tarkoitetussa mediassa ruskeaoikeistolainen toimittaja tuhahtelemassa väärinä pitämilleen punavihreille tai uusliberaaleille näkemyksille.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ootko ikinä ajatellut että ehkä siinä on väitteessä jotain perää ? Ehkä Huhtasaarta haastatellaan eritavalla eriasioista? jne?

Jopa Tommi Parkkola (IL toimittaja joka kirjoittaa melkein aina negatiiviseen sävyyn) sanoi "Älykäs herrasmies päästettiin kymmenen kertaa helpommalla kuin persujen Laura Huhtasaari edellisiltana."

Ehkäpä siinä väitteessä on pientä totuuden siementä...

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201801102200659...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Luen tuon niin, että paino on varsin paljon sanalla ’älykäs’, kun Parkkonen vertaa Torvaldsia Huhtasaareen. Hyvä, että linkitit juttuun, niin jokainen voi tarkistaa itse, miten turhaa on irrottaa yksittäistä lausetta jutusta.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kyllä, varsinkin kun seuraava virke oli: "Alun puheessaan yllättävän varovainen, vaisu, sekava ja hermostunut, mutta tentin edetessä vastasi fiksusti ja reilunoloisesti tenttaukseen aikaisemmasta toiminnastaan kommunistipiireissä ja Moskovassa." Olen Parkkolan kanssa täysin vastakkaista mieltä, ettäkö olisi päästetty helpolla. Olisi toimittaja ihan varmasti jankannut niin NATO:sta, kuin taistolaisuudesta ja Moskovasta, jos Torvalds olisi väistellyt Huhtasaaren lailla.

Tuon kertomansa perusteella päätin vapauttaa Torvaldsin hänelle langettamastani taistolaisuuden ikeestä. Nyt hänellä on enää painolastinaan korkea ikä.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #15

Taistolaisuuden hän on karistanut. Suomen presidentiksi ei sovi henkilö, joka on leikitellyt ihmisten teloituksilla julkisesti ja osllistunut väärin ajattelevien vainoamiseen. Älykäs heppu ja hyvää menestystä, mutta ei presidentiksi.

Hänen selkeät perustelunsa natosta kyllä miellyttävät.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Persujen mielestä Huhtasaarelta saisi kysyä vain kysymyksiä tyyliin "Mikä on mieliruokasi?", "Onko sinulla harrastuksia?"... Mitään syvempiä asiakysymyksiä ei saisi äärioikeiston ehdokkailta kysellä.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Niin, luulisi, että puolueella olisi sen verran hoksnokkaa tai edes aparaattia, että asia- ja viestintäosaamiseen panostettaisiin. Voihan sitä valmennusta ostaakin, jos ei omasta takaa löydy. Mutta ei, tyydytään vaan taikasanojen hi-taa-seen toisteluun. Kohderyhmänä on ilmeisesti iäkkäämpi väestö ja vapaaehtoisesti kognitiorajoitteiset.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Tasan samaa mieltä, kirjoitinkin jossain että jos puolueesta ei löydy niin miksi ei palkattu ulkopolitiikasta preppaajaa.

Huhtasaaren yksin kertaisesta selko kielestä tuli mieleen Soinin lausuma:

Tavallinen kansa kyllä katsoo uutisia ja lukee lehtiä, muttei ymmärrä puoliakaan kuulemastaan tai lukemastaan. Sitä mitä ihminen ei ymmärrä, sen hän torjuu.

- Ja persujen kansaksi kutsumalle väestönosalle Huhtasaari kaiketi kohdistaa sanomansa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000158732.html

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Entisenä yle suurkuluttajana voin antaa neuvon, jonka Erkki Tuomioja aikoinaan minulle antoi. Jättäkää katsomatta ne ylen vaaliväittelyt. Valtavaa osaa ihmisistä yle ei enää kiinnosta. Nuoret ovat käytännössä hylänneet sen täysin. Eläkeläisillä on siihen sekä intoa, että aikaa. Kaikkiaan television katsomiseen menee todella vähän aikaan nykyään.

Oikeudenmukaista olisi tietenkin myös ylen rahoituksen muuttaminen. Ne maksavat, jotka haluavat katsella. Se olisi oikein ja silloin tulisi vähän sitä oikeaa luovaa tuhoakin yleen. Rahaa tulee, jos ohjelmat todella ihmisiä kiinnostavat. Sama pitäisi kyllä mennä läpi koko julkisen. Kallista ja palvelut ovat huonoja.

Näissä vaaleissa ei ole ainoataakaan ehdokasta, jonka voisin itse haluta presidentiksi. Joten jätän äänestämättä tai äänestän vastaääni periaatteeella ja siinäkin on hyvänä puolena ettei äänen saanut tule valituksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset