Opehuone

Suomi, kesätapahtumien luvattu maa

Ammutaan avuttomasti jousipyssyllä ja ilmakolla ministerien kuvia, heitellään niihin puukkoa, paistetaan makkaraa, saunotaan, suunnitellaan Suomelle uusi hallitus, pakastebroilerin värisissä käsivarsissa on jämerästi käsivarsinauhat jne. Ja kaikki tietenkin kuvata räiskitään kännyköillä ja lämätään nettiin. Kännäilyviikonloppu kaverien kesken mökillä? Natsisketsi huumoriohjelmassa? Ehei, vaan Kansallismielisten liittouman kesäleiri! 

Ovelat natsit, sisulaiset ja persut taktisista syistä näyttävät itsensä naurettavina hölmöinä, että emme olisi huolissamme? No tuskin, mutta selvästi ammattiavun tarpeessahan nämä ovat

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (54 kommenttia)

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Persujen mielestä varmaan sellainen hassunhauska kesätapahtuma.

Ei saa koko persupuoluetta sekoittaa muutaman jäsenen toimiin. :)

Rasistien toiminta keskittyy, ja perussuomalaisten piirien hallituksen jäsenet tietysti tilanteen tasalla.

Odotellaan normaaleja mutku, mutku kommentteja, tai sitä, että onhan vasemmistolaistakin väkivaltaa.

Persupuolue siirtyy koko ajan radikaalimpaan suuntaan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Eiköhän niitä puolustelijoita kohta ilmaannu. Varisverkoston Fb-sivulla Puheenvuorostakin tutut, penaalin tylsimmät kynät Pekka Hetta ja Timo Aunio jo mutkuttavat.

Liittouman kesäleirin suunnittelema hallitus Suomelle on kyllä hauska: pääministeri Seppo Lehto ja kulttuuriministeri Tero Vaara...

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Hyvin kuumottavaa menoa. Kerkesin juuri itse kirjoittamaan lyhyen, kun en ollut huomannut aihetta täällä vielä sivuttavan, noh nyt on tuplat. :)

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Nuo hihamerkit eivät varmaan ole pelkästään "rekvisiittana", vaan ihan todellisessa tarpeessa.

Saattaisi nimittäin helposti käydä niin, että siinä tohinassa voisivat ammuskella toisiaan, jos ei olisi jotain tunnistetta jolla erottaa kansallismielinen liikkuvasta maalitaulusta.

Noiden koirien puolesta olenkin hiukan enemmänn huolissani, kun ei näytä tasssuissa olevan mitään tunnistetta.

Linkin kuvien jousiampuja ei ainakaan ammuntatyylistä päätellen ole turhaan mukana harjoitusleirillä.

Kesä on hienoa aikaa!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ehkä joku huomioväri olisi parempi? Ai niin, mutta eihän se käy, koska ’valkoinen ylivalta’.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#5

Äiskän vanhoista valkoisista lakanoista kaapu ja myssy silmärei'illä.... muistaa vaan tehdä silmäreiät oikealle puolelle.
Netistä varmaan löytyy ompeluohjeita.
Toteutuu myös tuo "valkoisuus".

Hyvin erottuu ja toimisi myös tunnelmannostattajana

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #40

Karikatyristin vaistoni sanoo, että natsahtavan persun taloudesta ei välttämättä aivan rotupuhtaan valkoista lakanaa löydy...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Luennon aihe ”Mitä yksi ihminen voi tehdä” on ollut perin pessimistinen valinta , sillä luennoitsijan lisäksi kesäleirille näyttää kerääntyneen valokuvaotosten perusteella peräti 13 kansalaisen liittouma.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Palstansääntöjen mukaan nämä pitäisi poistaa silkkana valheena kun mitään tekemistä ei persujen kanssa ole. Varapuheenjohtaja Terhi Kiemunki erotettiin persuista. En silti jaksa uskoa, että oikeassa elämässä olette niin kädettömiä, että ammennatte tietonne Apun huikealta kolumnistilta ettekä osaa, viitsi, tajua ... käyttää minuutti sen ihmettelyyn mikähän tämäkin järjestö on ...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No niin, sieltähän sitä tuttua huttua tursuaa.

Kuvissa esiintyvä Seikku Kaita on Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen, ollut vaaleissa ehdokkaana.
Liittouman rahastonhoitaja Elisa Hiltunen on myös perussuomalainen Tampereelta, ollut ehdokkaana.
Karin Zeiger on perussuomalainen aktiivi Helsingistä, ollut ehdokkaana vaaleissa.
Liittouman tilaisuuksissa puhujana ollut Mauri Peltokangas on perussuomalaisten kansanedustaja Kaustisilta.
Siinä vain muutamia esimerkkejä ja kaikki heti ja helposti löydettävissä ihan tuon haittakansallismielisten liittouman omilta sivuilta.

Onko siinä nyt muka jotain kiistanalaista tai epäselvää, että tuossa Liittoumassa on kielletyn natsijärjestö PVLn, odinien, sisulaisten ja muiden uusnatsahtavien marginaalien mukana perussuomalaisia ja hyvin näkyvästi; hallituksen jäseninä, tapahtumien järjestäjinä jne.

”...mitään tekemistä ei persujen kanssa ole.” Olet Engren jälleen, kuten aina, väärässä, miltä se tuntuu? Oletko kokeillut ikinä virheiden myöntämistä, varovasti edes itselle?

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kaitaasta, Hiltusesta tai Zeigeristä koskaan kuullutkaan. Perussuomalaisissa jäseniä kun on yli 10 000. Edelliset kolme eivät ole kauaa ja saavat Kiemungin kohtalon jos sikseen on. Peltokangas taas saa puhua vaikka Mäkiselle jos haluaa. Joten jos näistä nyt sitten saat muodostettua mielessäsi kytkökset persuihin niin selvä, minä en.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #13

Tietämättömyys on aina oma vika.
Siis jos ihmiset ovat tulleet valituiksi perussuomalaisten vaaliehdokkaiksi ja paikallisyhdistysten hallitusten jäseniksi, niin _silti_ mitään yhteyttä Perussuomalaiset- puolueeseen heillä ei ole? Fantastista, Engren!

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #20

Fantastinen yleistys kolmesta hairahtuneesta yksilöstä yli 10 000 jäsenen joukossa? Ja meinaat, että puoluejohto nyt sitten vetää aaltoliikettä ja huuta kolme kertaa 'eläköön' tästä suorituksesta?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #24

Sinä se vaan siirtelet maalitolppia, kun olet tehnyt nolosti kompuroiden oman maalin.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #27

Sinä taas edustat perinteistä rölläämistä jossa takerrutaan yhden sanan tulkintaan sivuuttaen kokonaisuuden ja / tai itse aiheen, sanotun ja joka tässä kohtaa tarkoitaa sanaa 'mitään' josta tulisit jankkaamaan loputtomiin jollen puheltaisi peliä poikki kun olen tutustunut ihan viralliseen kirjallisuustieteen dekonstruktioon ja päivittäin tähän samaan netti-ilmiöön josta kummallisen moni saa jonkun kliimaksin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #34

Olet sinä melkoinen huutelija. Perussuomalaisia aktiiveja ja puolueen entisiä vaaliehdokkaita toimii uusnatsien ja persuista erotettujen kanssa samassa äärioikeistolaisessa järjestössä. Onko se sinulle ongelma vai ei? Vai onko ongelma se, että tämä tuodaan todisteiden kera esille - ja se, että siinä samalla menee pohja pois kaikilta niiltä väitteiltä, että persuilla ja PVL-natseilla ei olisi mitään tekemistä keskenään?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #24

Mikko Engren, ainoa puolue joka vetää puoleensa henkilöitä joista nyt on puhe on persussuomalainen puolue ja se ei tätä tosiasiaa selittelyllä miksikään muuta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #13

Engren tekeytyy tietämättömäksi. Seikku Kaita on kirjoitellut tänne js esiintynyt usein persujen natsisiiven tempaukdissa.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Tästäköhän se johtuu, että monet Perussuomalaiset poliitikot ovat huolissaan aselupien saatavuudesta, politiikan tekoa täytyy harjoittaa jousipyssyille eikä kunnon vehkeillä?

Toivottavasti poliisi käy noutamassa kaikkien tällaisten ”kansallismielisten” aseet parempaan talteen, ennen kuin mitään pahempaa tapahtuu.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

"Ovelat natsit, sisulaiset ja persut taktisista syistä näyttävät itsensä naurettavina hölmöinä, että emme olisi huolissamme? No tuskin, mutta selvästi ammattiavun tarpeessahan nämä ovat"

Onko hra arvoisa opettaja myös alan ammattilainen mielenterveyden asoissa,kun ihan huumorijutusta saa eroteltua hoidon tarpeessa oleviksi ihmisiä,joita ei ole koskaan tavannutkaan.

Ihan suomen normitasolla tosin mentäisiin.Joko hra arvoisa opettaja ja kumpp.ovat tehneet ilmiannon viranomaisille tms.taholle,jotta näitä ihmisiä saadaan huutotuomiolle jne.?Vai riittääkö pöyristely usarin palstoilla suomi24 tapaan?

Ovatko natsit,trollit ja menninkäiset syyllisiä tähänkin huumoripläjäykseen,vaiko ihan piilonatsit,perus suomalaiset jne.?Onko koira natsi,vaiko peräti ase(saattaa olla koulutettu)ellei jopa rasisti?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Rasistit on oikeasti ammattiavun tarpeessa, sitähän tässä ei eritellä, että minkälaisen avun.

Elämä on.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Jaa-a.Sanotaanhan sitä että pakkomiellekin olisi sairaus...yhteen asiaan tai henkilöön jne.kohdistuva pakonomainen mielenkiinto joka täyttää ihmisen elämän vuodesta toiseen.Jos ihan keittiöpsykologien huumoritajuttomuus kelpaa diagnoosien tekoon,miksei.

Elämän sisältöähän sitä saa kukin tavoillaan.Pelletouhuista ei taas kukaan ota pulttia,koska sellaisilla ei ole mitään virkaa, ei niistä kannata mitään numeroa tehdä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund Vastaus kommenttiin #14

Ilona oksanen. pakkomielteestä puheen ollen, montako blogia olet kirjoittanutkaan "huostaanottobisneksestä" ja jakamalla virheellistä tietoa suomalaisesta huostaanottojärjestelmästä joka perustuu lakiin, ei mielivaltaan.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kirjoitinko jotain mielenterveydestä? Ammattiapu voi olla toki muutakin. Joku ammattilainen voisi vaikka neuvoa, kuinka jousella oikeasti ammutaan. Tai poliisi voisi auttaa kertomalla, että kannattaa olla harjoittelematta poliitikkojen ampumista ja miksi ei kannata, edes vitsinä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suomen Kansallisteatterissa ammuttiin jopa tasavallan presidentti Tarja Halosen pääkuva hajalle Kristian Smedsin ohjaamassa Tuntematon sotilas- teatteriesityksessä vuosina 2007-08. Toki teatterin keinoin.

Kyseessä ei tietenkään ollut vitsi.

Poliisi ei kuitenkaan asiaan puuttunut vaikka ampumatauluina oli moni muukin poliitikko.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #15

Teatteriesitys ei käsittääksen ollut kyseessä tässä tapahtumassa.

Monelle tuo näyttää olevan ihan normaalia toimintaa.

No, Suomessa on paljon rasisteja, ja kun persujen piirijärjestöjen hallituksen jäseniäkin tuolla kirmaa, eipä tarvitse kauheasti selitellä.

Perussuomalainen puolue on rasistinen puolue, ja koko ajan se asia tulee paremmin ja paremmin esille.

No, mitäs sitä häpeämään, moni näemmä kannattaakin rasistista toimintaa, joten rohkeasti vaan kesätapahtumiin mukaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #16

Perinteiseltä kesäteatterilta tuo meininki minusta vaikutti.

Saattaa olla, että joukolla ovat kyseisen teatteriesityksen käyneet katsomassa ja tulihan se televisiostakin sitten myöhemmin.

Tuntematon sotilas on perinteisesti käsitetty hyvinkin isänmaalliseksi kirjaksi ja elokuvaksi. Ei siis ihme, jos teatteriesityksestäkin on imetty isänmaallisia vaikutteita.

Taide itsessään kun on monimuotoista ja lopullinen tulkinta jää aina yksilölle itselleen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #17

Onkohan tuohon rasistien taide-esitykseen jossain lippuja myynnissä?

Persujen puoluetoimistolta tietysti voisi kysyä, vai onkohan kyseessä sittenkään taide.

Hankala kysymys, persuille ehkä on, muille ei.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #18

Taisi olla enemmänkin kertaluonteinen performanssi :)

P.S. Kansallisteatterin Tuntematon sotilas oli koko esityskautensa aina loppuunmyyty.

Liekö tuo loppukohtauksessa tapahtunut tunnettujen poliitikkojen teloituskohtaus sitten ollut se myyntivaltti, mutta joka tapauksessa kansa tykkäsi ja taputti.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #19

Toivonen heitti melko hyvän ”mutkun”, puoli pistettä yrityksestä. Taideproggis on kuitenkin varmaan aika monen mielestä aivan eri juttu kuin poliittisen järjestön ammuskeluharjoitus.

Minä pidin Smedsin näytelmässä erityisesti pesukoneiden moukaroimisesta. Olen aina välillä muistuttanut siitä Siemensiäni.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #21

Mielensäpahoittajia löytyi tuolloin runsaasti ja myös tasavallan presidentti antoi ymmärtää kuuluvansa näiden joukkoon tullessaan teloitetuksi loppukohtauksessa.

Jos Tarja Halonen menetti realiteetintajunsa, en ihmettele saman tapahtuneen jonkin marginaaliryhmän jäsenten suhteen, jotka nyt myöhemmin itse toteuttivat näkemänsä kesäleirillään.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #18

p.r:"Onkohan tuohon rasistien taide-esitykseen jossain lippuja myynnissä?"

Olen "poistanut" Huhtasaaren vaalimainoksen, joka nyt autotallini seinällä. Voin ritalalle ja kaltaisilleen myydä lippuja, jos haluavat harjoitella maaliin ammuntaa. Eri hinta aseelle, tahi tikoille.
Kopioita kuvasta riittää, joten sopii isommallekin joukolle.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #52

Varmaan siitäkin "poistamisesta" on uhriuduttu että vihervasemmisto ( eli persuretoriikassa ei-persu) on vandalisoinut kansan (persuretorikassa persuaktiivien) vaalimainoksia ja demokratia on rikki ( persuretoriikassa kiva puhua puppua).

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #58

S.L:"Varmaan siitäkin "poistamisesta" on uhriuduttu.."

Älä Sini huoli. En ole mikään vihervassarianarkisti joka särkee paikkoja, vaan isänmaallinen ja rehellinen Suomen kansalainen. Vaalimainoksen poistanut siis vaalien jälkeen, josta pelkästään hyötyä ehdokkaalle. Näin ei tarvitse itse huolehtia jäkien siivouksesta.

PS minulla on myös Maran (Ahtisaaren) juliste, jos siihen haluaisit mieluummin harjoitella ammmuskelua?
PPS onkohan kukaan ihan oikeasti vielä selvittänyt ketkä hymynaamojen takaa löytyy. Jostain olin lukevinani, ettei ihan menisikään kuten tämä suvaitseva sivistyneistö kauhistellut.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #60

Kalervolla on miesluolassaan (”käsityötä” varten?) iso kuva Laurasta ja hänen on ollut ihan pakko kertoa siitä parissakin blogissa. Selvä homma. Suhtaudumme ymmärtäväisesti. Huonompiakin harrasteita ja askareita lienee olevan olemassa. Rakkaus on ihana ja suurenmoinen asia

Mutta että Ahtisaari...

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Alkuun kiitosia Mäkiselle, että poisti bannini. Näin asian pitää ollakkin jos jatkuvasti käy mussuttamassa muiden blogeissa. Mistä tiedät, että siellä ammuttiin ja heiteltiin puukolla ministerin kuvia?

Petterille mikä siinä rasismissa on niin ihmeellistä, että siitä pitää päivät pitkät vouhottaa? Rasismihan on täysin luonnollinen osa ihmisen käytöstä. Ihminenhän täysin luontaisesti soisii oman näköisiä ja tapaisia henkilöitä.

https://www.youtube.com/watch?v=59oTnKMBDdE

Ajatellaan asiaa näin. Taksiuudistuksen takia olen hyvin epäluuloinen noustessani taksiin. Eikö ole näin avain luontevaa, että luotan mielummin taksikuskiin, joka muistuttaa enemmän itseäni? Eikö sen pitäisi kuulua ihan yksilövapauksiin, että saan valita taksini oman makuni mukaan? Toiseksi jos mielestäni Suomessa liikaa ulkomaalaisia, varsinkin humaniitariisin syin tulleita. Luuletko että mulla on hirveästi mielenkiintoa tehdä heihin tuttavuutta? Tietysti töissä olen mamujen kanssa tekemisissä ja tuun niiden kanssa toimeen. Ruotsissakin on paljon kaupunginosia, joissa 90 prossaa on mamuja moni ruotsalainen siis on siis mamujan takia muuttanut sieltä pois, eikö heillä ole siihen täysi oikeus?

Taksi uudistuksen jälkeen moni on joutunut huijatuksi, joten epäluuloon on siis syytä
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/717356-t...

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Koetapa kirjoittaa jotain blogin aiheeseen liittyvää. Sinun taksikokemuksesi eivät liity tähän nyt mitenkään eivätkä myöskään aatoksesi ulkomaalaisten sopimattoman korkeasta määrästä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Kysymykseni sinulle liittyy blogin aiheeseen kyllä ihan suoraan, joten voitko vastata siihen?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Hymiöillä nettisivuilla peitettyjen maalitaulujen näkyvien osien perusteella on aika pienellä vaivannäöllä saatu kaivettua esiin, että niissä ovat Harakan, Rinteen ja Anderssonin kasvot.

Minullakin on kysymys sinulle: miksi haluat ymmärtää ja puolustella tällaista toimintaa? Natsit ja merkittävän kokoisen eduskuntapuolueen aktiivit temmeltävät yksissä tuumin kesäleirillä ja kulkueissa.

Käyttäjän HeikkiJokinen kuva
Heikki Jokinen

Ilmeisesti Harakka ei ole ollut kuvassa vaan Soros. Yhtä kaikki, jos jollakin vasemmistoon etäisestikin liittyvällä leirillä olisi ollut jotakin vastaavaa, iltalehdet suorastaan kirkuisivat asiasta. Olen myös varma, että Rinnettä ja Anderssonia vaadittaisiin vastuuseen. Saku Timosella oli tänään kirjoitus tapauksesta, kannattaa lukea.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #29

Ei ”muistanut” Saku Timonenkaan tasavallan presidentti Tarja Halosen ja lukuisten muiden poliitikkojen kasvokuvien teloitusta Kansallisteatterissa.

Oli kyllä saatanallinen tuliaseiden mäiske ja ryske !

P.S. Ei tuollaista saisi esittää koska ääriryhmät heti ottavat opikseen.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Ei kait se oli mitään puolustelu, jos kysyn missä ammutaan ministerien kuvia, koska niitä ei heidän nettisivuillaan näy?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #31

Ihan natsien omilta sivuilta nuo kuvat löytyvät.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Pelko pois ei persuja radikaalimmilla järjestöillä/puolueilla ole kasvualustaa Suomessa, eikä tuossakaan järjestössä ole kovin vaikutusvaltaisia persuaktiiveja.

Jos kadunmieheltä kysyy maahanmuutosta, niin vastaus on suunnillen seuraavanlainen "Töihin tänne saa kyllä tulla, muttei elämään meidän sosiaalituilla" persujen maahanmuuttopolitiikalla on siis paljon kysyntää, mutta ei millään rotuopeilla Suomessa saa ihan marginaalista kannatusta. Näkeehän tämän jo uusnatsien kannatuksesta. Sitäpaitsi persuja radikaalimpien ryhmin toiminta kaatuu usein myös keskinäiseen riitelyyn.

Onhan Suomessa myös toisen tuhoisan aatteen kommunistien kannattajia, eikä niistä kukaan jaksa vaahdota ja silti ne eivät nosta kannatustaan. Eduskunnassa on jopa yksi kansanedustaja joka tunnistautuu kommunistiksi(Anna Kontula), eikä se aiheuta sen kummenpaa kauhistelua. Ihmeset vain ihmettelee Anna pöljyyttä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ihan tuli kuin perussuomalaisen puoluetoimiston tiedotuksesta.

Ei hätää, etnonationalismi kukoistaa, kansaedustajia tuomitaan käräjäoikeudessa, uusin edustaja puhuu ihmisistä haitallisena vieraslajina ja nyt sitten piirijärjestöjen hallituksen jäsenet pitävät kesätilaisuutta rasististen järjestöjen kanssa.

Kannattaako häpäistä itseään enempää, ja yrittää selittää mustaa valkoiseksi?

Tuskimpa puolustelu loppuu, sillä omaa idolia ei voi liittää mihinkään kielteiseen.

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Täysin turhaa mölötystä. Tässä blogissa ei nyt ole kyse maahanmuutosta, etkö Rajamäki sitä millään tajua?

Ja vielä ”mutku kommunistit”. Hah.

....
Ketjusta lähti aitoa idiotiaa muutaman kommentin verran.

Älkää kukaan enää yrittäkö kierrelläkuin kissa kuumaa puuroa ja sönköttää jotain ”mutku nekin”. Sanokaa vaan ihan reilusti suoraan, jos haluatte puolustaa uusnatseja ja persujen yhteistoimintaa heidän kanssaan.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Mäkisen selkärankaisuus ei sitten kestänytkään montaa minuuttia. Hän poisti kommenttini, jossa vastasin Ritalan edelliseen komenttiin. Kommentissa myös kritisoin erästä Mäkisen ylempänä ollut viestiä, ehkä hän poisti komenttini siksi?

Jätän keskustelun tältä erää tähän, koska siitä ei tule mitään jos välistä poistellaan viestejäni. Mutta sen vielä vain sanon, että todella raukkamaista poistaa kesken väittelyn vastapuolen viestejä!

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Vinkuna huumorintajun puutteesta (etkö edes lue blogia ja ketjua johon kommentoit) ja jatkuva asian vierestä mölähtely kuule johtavat siivoamiseen. Ei jokaisen blogin aiheena ole maahanmuutto, vaikka se ilmeisesti sinun päässäsi alati jytkyttää.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Mäkinen, ihan niinkuin itse pysyisit aina tarkalleen käsitellyssä aiheessa. Outoa ettei Ritalankaan "ohipuhuminen" sinua haittaa. Onko se sitä parempaa ohipuhumista?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

” Niijen peälle nostaa koira jalan” , toteaa sotamies Rahikainen Tuntemattomassa sotilaassa mutta ei tarkoita uusnatseja ja heidän kanssaan yhteistoimintaa harrastavia persuyksilöitä.

Mielestäni toteamus sopii kyllä mainiosti tuohonkin tarkoitukseen ja sangen moneen muuhunkin.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Presidentti Halonen teatteritaiteen suurena ystävänä kävi myös katsomassa Smedsin tuntemattoman ja taisi siellä olla myös koko eduskunta. Kaduillamme liikkuu ihmisiä joilla on mielenterveysongelmia ja vaara piilee siinä, että tälläiset fb-julkaisut voivat laukaista tälläisen mielenterveydestä kärsivän ihmisen tekoihin joita ei ennakolta voi aavistaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Silloinen pääministeri Matti Vanhanen ( kesk.) esitti paheksuntansa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Nyt sinä Pekka olet kirjoittanut ihan riittävän määrän kommentteja Smedsin Tuntemattomasta. Asia on tullut jo selväksi. Seuraavassa kommentissa on sitten joku muu aihe, ok?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset