Opehuone

Luukkanen koheltaa hysteerisenä

Perussuomalaisten oma desantti Bätmän, Arto Luukkanen väitti blogissaan, että Antti Rinne, Pekka Haavisto, Maria Ohisalo ja Krista Kiuru olisivat käyneet Al-Holin leirillä suunnittelemassa ns. Isis-naisten tuontia Suomeen.

Kun ensimmäisenä kommentoijana huomautin häntä tästä tökeröstä valehtelusta, hän poisti kommenttini ja esti kommentoinnin. Samalla hän myös muutti yhden sanan verran tekstiään, jotta hysterianlietsonta olisi moniselitteisempää.

Luukkanen haluaa jatkuvasti väittää, että vaikka muuta toistuvasti kerrotaan, Suomen hallitus suunnittelee kulisseissa evakuointia, ”paapomista” jne. näille naisille ja heidän lapsilleen.

Pääministerin aloitteesta istuttiin hetki kaffella kansalaislähetystöä tapaamassa ja ilkeämielinen persu vetää tästä älyttömät kilarit. https://yle.fi/uutiset/3-10875528

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Luukkasen mielestä olisi pitänyt kieltäytyä tapaamasta leirillä olevien vanhempia ja isovanhempia? No, rasistimoukkien puolueelta sellaista voisikin odottaa, mutta ei sivistysmaassa niin toimita. Kun yksi pieni ihmisryhmä (olkoonkin pahasti asiansa sotkenut) on koko ajan tikun nokassa, on ihan inhimillistä kohdata heidän paineen ja huolen alla eläviä lähiomaisiaan kasvokkain. Se ei ole paapomista eikä tukea terrorismille tms.

”kyllä se, että hallituksen ydinministerit puuhailevat tässä asiassa kertoo jotain....vihreät vaativat kaikkien ottamista tänne....Antti yrittää nyt vähän toppuutella...”

Sairasta hajottamista.

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen

Juuh, olin menossa kommentoimaan samaa, mutta sanamuoto oli muutettu. Otsikkoa ei jaksanut (vielä) muuttaa, mutta kai se letkeästi :))))) viittaa samalla alkoholin vaikutuksen alaisena toimimiseen.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

"Rinteen kutsumassa tapaamisessa olivat mukana myös ulkoministeri Pekka Haavisto, sisäministeri Maria Ohisalo ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, kertoi Valtioneuvoston kanslia tiedotteessaan."

Tämä oli siis pääministeri Rinteen järjestämä tapaaminen.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Heh, kas kun ei laittanut ennakkotarkastukseen, Luukkasella kun on Vapaavuorossakin ennakkotarkastuksen alla

Mainiot Ansa Ikonen ja Tauno Palo Karstulassa

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/comm...

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

"...ovat olleet Al-Holin leirin puitteilta miettimässä miten ISIS-naisia voitaisiin auttaa ja tuoda valtion varoilla Suomeen.""

Sen "puitteilta miettimässä". Missä kohtaa tulee se räikeä valhe?.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Se oli ensin muodossa ”olivat Al-Holin leirillä”. Siinä yksi ja väite naisten tuomisesta Suomeen on toinen.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

E.M:".. ja väite naisten tuomisesta Suomeen on toinen."

Eka nyt voi olla ihan väärinkäsitys, tahi kirjoitus-/ajatus-/lukuvirhe..tokan kohdalla haluaisin kuitenkin kysyä että miten Mäkinen pystyy varmuudella tuon sanomaan valheeksi?

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #22

No kumpi on todennäköisemmin oikeassa ja rehellinen, kumpaa uskotaan? Pääministeriä ja ulkoministeriä jne vai hysteerisen tärähtänyttä rasistipersua?

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus Vastaus kommenttiin #30

E.M:"..oikeassa ja rehellinen, kumpaa uskotaan? Pääministeriä.:"

Sanotaan nyt näin, etten ainakaan Rinteeltä käytettyä autoa ostaisi. Ohisalon historiaa en ole kummemmin seurannut, joten jätetään hänen arviointi.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #30

Eipä todistaa mitään, vain oma mielipiteesi. En ymmärrä, miksi pitää solvata toisia keskustelijoita, kun he sattuvat olemaan sinun kanssasi eri mieltä?

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen Vastaus kommenttiin #43
Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #44

Onhan blogisti aika rankasti herjaillut Luukkasta rasistiksi.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Arto Luukkanen on jonkinlainen Jekyll & Hyde -hahmo, joka kirjoittaa fiksuja alioita Turun Sanomiin ja pölhöpopulismia Uuteen Suomeen.

Käyttäjän wahrheit kuva
Kari Kero

Luukkanen on taitava propagandisti ja ilmeisesti täten puoluetoimiston rullissa.
Hän yhdistelee jokaiseen kiihotukseensa sopivasti historian kauheuksia, salaliittoja, mystiikkaa ja siteeksi muka-asiaa.
Tästä sitten persuhenkiset ja muut höperyyteen herkät saavat annoksensa.
Pahinta mielestäni kuitenkin näin savolaisena on, että hän käyttää savolaista kielenmulukkausta poliittiseen öhväämiseen ja älähöyteen.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Aivan sontaahan se suoltaa ja on vaikea uskoa että joidenkin kohdalla tämä voisi toimia.

Mutta uskottavahan se on että Suomessa on ihmisiä joita Luukkanen pystyy tuolla tyylillä höynäyttämään, ei se muuten sitä tekisikään, sillä eihän se itse mikään tyhmä mies voi olla, mutta kiero kumminkin, kun alentuu tuollaiseen.

Käyttäjän TuulaTakkala kuva
Tuula Takkala

Just noin! Ruokkii mielestäni juuri sitä persusegmenttiä, joka liikkuu harmaalla alueella, mitä tulee rasismiin ja vihapuheeseen.

Heittää heille sopivasti viritettyjä, vihjailevia aihioita. Manipuloi seuraajansa sanomaan ne samat asiat ikäänkuin vielä "persummin".

Ovela tekniikka, voi itse näyttäytyä puheen tasolla hiukan maltillisemmalta ja sivistyneemmältä kun ohjaa ja kiihottaa muut sanomaan sen, mitä itse ajattelee oikeasti ja haluaisi sanoakin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No niin, kommentointi on taas auki, jos vielä on asiaa. Pysykää aiheessa. Se ei ole Isis-naiset tai maahanmuutto, islam eikä allekirjoittanut. No mikä sitten? Jos et tajua, älä kommentoi.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Kyllä Luukkanen puhuu ihan asiaa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

No jos valehtelu on sinusta asiaa, niin sitten varmaankin puhuu,

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto

Yritä ymmärtää lukemaasi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Ymmärrän kyllä. Luukkanen haluaa pölhöpopulistisesti kiihottaa tyhmää kansaa pelkäämään ja vihaamaan, luulemaan, että kyllä se hallitus kieroilee jotain koko ajan vaikka muuta puhuvat ja tännehän ne akat tuodaan ihan pian ykkösluokassa seuraamuksitta paapottavaksi ja vasemmiston sankareina palvottaviksi.

...
Poistin kaksi kommenttia, koska mielipiteet ja spekulaatiot siitä, mitä Isis-naisille kuuluisi tehdä tms. eivät ole tämän blogin aihe. Sellaiseen on yllin kyllin muualla mahdollisuuksia. Luukkasen valehtelu, lyhyesti sanottuna, on se aihe. Kipittäkää nyt siis ulisemaan sensuurista muihin blogeihin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kommentoin poistetussa kommentissani viitettä, jonka olit blogiisi liittänyt.

Luukkanen valehtelee ja valtioneuvoston tiedote valehtelee.

Kun opetusministeri ei ole mukana niissä ministereissä, jotka hallitus katsoo keskeisiksi lasten kannalta niin johtopäätösten teko hallituksen agendalistasta on sangen helppoa.

Kyllä haisee vaikka kuinka luuttuaisi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #17

No se juuri ei kuulu asiaan. Voitko kuvitella, että syynä ei ehkä olekaan salaliitto, vaan ehkä joku ihan käytännön syy?

Joku perusopetuksen järjestely sitten kun lapset joskus ehkä ovat maassa on piece of cake verrattuna näihin muihin mutkiin, mitä matkassa on.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #18

Li Andersson ( vas.) on opetusministerinä painottanut vahvasti koulutuksellista tasa-arvoa ja koulutustason nostoa. Lisäksi hän on tuonut esiin alueellisia eroja sekä perhetaustan merkityksen koulumenestykseen.

Unohtukoon siis tuokin fraseologia ainakin suomalaisten koulu-ikäisten Isis-lasten osalta.

P.S. Salaliittoteorioihin uskovat saavat lisäpontta epäilyksilleen myös siitä, että järjestetyn tapaamisen keskustelut , johtopäätökset ja jatkosuunnitelmat jäivät ainakin toistaiseksi salaisiksi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #20

Aivan helvetin hullua luulla, että mammojen, mummujen ja pappojen tapaamisen keskustelut edes kuuluisivat julkisuuteen. Tai että siellä nyt jotain jatkosuunnitelmia edes olisi tehty.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #24

Totta.

Ja eihän nuo lähiomaiset siellä al-Holin leirillä ilmeisestikään ole käyneet joten mitään lisäinformaatiota leirin olosuhteista tai suomalaisista Isis-leiriläisistä ei ollut luvassakaan.

Kaikkiaan aika erikoista puuhastelua.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #26

Mistä sinä tiedät, onko tullut lisäinformaatiota vai ei? Et mistään.
Ja aika moni muuten ihan yleisesti ajattelee, että kasvotusten tapaamisessa tulee saatua ja annettua jotain lisäinformaatiota.

Trolli-Toivonen teeskenneltyine perusopetushuolineen on nyt sitten hyvä ja keksii jotain muuta sanottavaa.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Mäkinen, ovatko nämä neljä ministeriä istuneet kaffeilla näiden isisvaimojen omaisten kanssa koko hallituksen mandaatilla? Miksi kaffeille eivät osallistuneet kolmen muun hallituspuolueen ministerit? Sitä ihmettelen.
Kaffeja ei kuitenkaan juotu leppoisasti Kauppatorilla eikä Espan kahvilassa vaan suljettujen ovien takana eli tapaaminen oli hyvinkin virallinen eikä mikään kaffittelu.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Voitko kuvitella, että ehkä kyse ei olekaan kansankiihottajien lietsomasta salaliitosta vaan ihan käytännön syistä?
Hallituksessa on ehkä jopa sovittu, mikä porukka tämän hoitaa ja pääministerilläkin on mandaattia an sich.

Luukkasen valheet ja kiihotus näkyy menevän läpi sinulle ja Toivoselle.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Mäkinen,minä en kuvittele kansankiihottajien enkä muidenkaan lietsomasta salaliitosta. En myöskään hallituksessa sovitusta porukasta enkä pääministerin mandaatista. Tosiasia nimittäin on, että kaffeilla olleista ministereistä kaksi oli demareita ja kaksi vihreitä. Miksei kaffeilla päässeet vasemmiston ja rkp:n ministereistä kumpikaan. Se on todella outoa. Keskustalaisen ministerin poissaoloa en ihmettele.

Kommenttisi viimeinen lause on täyttä huuhaata ainakin minun osalta. Luukkasen kirjoituksilla ei ole minuun minkäänlaista vaikutusta.

Käyttäjän ilkkavarsio kuva
Ilkka Varsio

Arvo Tammela

Ministerit ja Isis rouvien omaiset vaihtoivat puhelinnumeroita. Nyt Ohisalolla ja Kiurulla on suora yhteys al-Holiin. Todella kätevää.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Tuo väite on vain Ilkka Varsion omia houreita.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

Luukkanen taitaa olla vain yksi pitkässä sarjassa ns. perussuomalaisia kansankiihottajia US:n blogeissa. Useat vastaavat tapaukset on jo ennätetty bannata. Saa nähdä miten pitkään toimituksen pinna kestää Luukkasen kohdalla.

Tämä toiminta ei varmaankaan ole yksilöiden yksilöllistä touhua, ei ainakaan pelkästään, vaan se on jostain johdettua pitkäjänteistä toimintaa.

Jos Luukkanen nyt bannattaisiin pois tältä sivustolta, niin tilalle tulisi varmaan kohta samantyyppinen kirjoittelija. Se samantyyppinen kirjoittelija lienee jo valittu ja odottaa vuoroaan. Näin on ennenkin tapahtunut.

Kysymys on siitä että johdetaanko tätä asiallisen keskustelun häirintätoimintaa Matias Turkkilan puljusta, puoluetoimistosta, vaiko jostsin muualta.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Mäkinen täällä jo ehtikin useaan otteeseen mainita salaliitot :)

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Voi olla vaikeaa taktiikan takia yrittää Luukkasen kaltaista persoonaa ohjailla...

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Voi olla vaikeaa taktiikan takia yrittää Luukkasen kaltaista persoonaa ohjailla..."

Kyse voi olla ihan työsopimuksen tapaisesta järjestelystä.
Epäilen joitakin muitakin perussuomalaisia kirjoittelijoita tämän kaltaisesta ammattitrollailusta.

On sillä rintamalla toki mukana ihan aitoja persooniakin, joko trollattuja, tai muuten vain sillä tavalla elämään ja maailmaan asennoituvia.

Käyttäjän TuulaTakkala kuva
Tuula Takkala Vastaus kommenttiin #27

Ettei jotkut kirjoittelijat olisi kauempaakin kuin persujen puoluetoimistosta ohjattuja. Että toimeksianto palkkioineen tulisi ihan tuolta ruplamaasta. Tullut mieleen väkisin, kun seurannut trollityylistä lietsontaa. Luodaan läpikäyvää epäluottamusta yhteiskuntamme instituutioita kohtaan. Hajaannusta. Salaliittoteorioita. Vihapuhetta höystettynä raamattuviittauksilla.
Demokratian kyseenalaistamista.

Sen muutaman kerran, kun Luukkanen viime vuosina viitannut ns. tutkimuskohteeseensa (josta palkkansa nostaa veronmaksajien kustantamana), hän on hakenut vertailukohdat Neuvostoliitosta, ei vahingossakaan puolta kielteistä sanaa Putinista eikä Putinin Venäjästä.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

Päivä päivältä, kun esmes Vihavaisen ja kaltaistensa kommentteja lukee, niin alkaa tuntua siltä ettei internet ihan oikea paikka kaikille. Jos/kun salaliittoja, maksettuja trolleja ja natseja alkaa nähdä joka puolella, niin kannattaisi kenties laittaa läppäri kiinni ja viettää muutama viikko lomaa somesta.

Ja jotta sitten Mäkisen mieliksi jotain otsikostakin, niin edelleen sitä mieltä ettei varmastikaan blogisti pysty olemaan tietoinen siitä mitä tuossa po. tilaisuudessa sovittu, joten siinä mielessä valehtelusta syyttäminen ehkä hieman hätiköityä. Omana mielipiteenäni totean sen, ettei vielä välttämättä olla nähty kaikkea, vaan hyvinkin mahdollista että naiset lapsineen tallustelevat kotimaamme kamaralla kohtsillään.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Olet näköjään sitä mieltä, että Luukkasella kuitenkin on minua ja muita paremmat edellytykset kertoa, mitä tuossa palaverissa on tehty ja puhuttu, kun näköjään olet hänen nuolijanaan täällä huutelemassa?

......
Asian vierestä huutelua on taas poistettu.

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

E.M:"..Luukkasella kuitenkin on minua ja muita paremmat edellytykset kertoa, mitä tuossa palaverissa on tehty ja puhuttu.."

Jos ihan oikeestioikeesti ollaan rehellisiä, niin en ole edes ko Luukkasen kirjoitusta aiheesta lukenut. En siis suoranaisesti ole väittänyt häntä totuuden kertojaksi, vaan mieluumminkin olen ihmetellyt omaa varmuuttasi sen suhteen, että hän valehtelee jne. Itse en siis esim. uskaltaisi varmana väittää sen puolesta, etteikö nämä leirillä olijat voisi olla tänne maahamme tulossa ja vielä valtion kustantamana. Toinen vaihtoehto toki, ettei heitä täällä näy, ei omalla kustannuksellaan, tahi kenenkään muunkaan kustantamana.

PS nyt menen sen lukemaan. Ehkä itsellenikin tulee myös varmuus valehtelustaan.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Totuus on yleensä tarua ihmeellisempi ja taruahan Luukkanen muiden persujen tapaan tästä asiasta suoltaa. Rinne, Haavisto, ja moni muu ministeri on todennut, että hallituksessa seurataan miten tässä asiassa edetään mm. muissa pohjoismaissa ja onko tulossa kv.tuomioistuin jossa näiden naistenkin tekemiset tutkitaan ja sen mukaan rankaistaan. Oma kantani on, että nämä naiset lapsineen on tuotava Suomeen, lapset huostanoton piiriin ja naiset tutkintavankeuteen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset